Dragonsaus
Heel gemakkelijk
Goedkoop
Lekker saus van dragon dat lekker past bij stukje zalm of kip.

Deel dit recept

Categorie: Hans @ DeKookbijbel.be Warme saus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

30 g Boter
1/2 L Halfvolle Melk
Peper en zout
Nootmuskaat
Maïszetmeel
2 dl Room
4 takje(s) Dragon

Dragonsaus Aanwijzingen

    • Doe 30g boter in een kom.
    • Roer hier de halfvolle melk, wat zout, wat peper, wat muskaatnoot en wat specerijenmengsel van 5 bessen door.
    • Voeg er het gezeefde kookvocht van de vis bij.
    • Blijf roeren en warm op. Gebruik het maïszetmeel om een consistente saus te krijgen.
    • Voeg er op het laatste de room en de fijngehakte takjes dragon bij.
    • Breng op smaak.

Recept notities

 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept