Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Gevulde pasta naar keuze met Belgische asperges en Philadelphia verse kaas.

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

1 kg gevulde Pasta (met asperges)
250 g Philadelphia
500 g Witte Asperges, geschild en in stukjes van +/- 4cm
Peper en zout
Verse Basilicum
15 cl Alpro Soya room of gewone Room

Gevulde pasta met Belgische asperges en Philadelphia Aanwijzingen

  1. Schil de asperges en snij ze in 4 cm lange stukjes
    Stoof ze aan in wat vetstof
    Kruid met peper en zout
  2. Kook ondetussen de pasta gaar (volgens verpakking)
  3. Als de asperges half gaar zijn laat dan de Philadelphia kaas smelten met wat room
    Kruid geod met peper en wat zout
    Doe eventueel nog wat room toe
  4. Als de pasta klaar is giet af en verdeel fierect over warme borden met asperges mengsel.

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept