Orechiette met tomaten-basilicumsaus
Gemakkelijk
Goedkoop

Oreccchiette, oortjes, met een eenvoudige tomatensaus en basilcium.

Kook

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Vegetarisch Lunch
Seizoenen
Keuken type Italiaans
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

400 g Orechiette
10 cl Olijfolie, extra vergine
3 teentje(s) Knoflook, geperst
750 g Tomaten, Rijp, zonder zaadjes in blokjes
3 el Basilicum, vers
Peper en zout

Orechiette met tomaten-basilicumsaus Aanwijzingen

  1. Kook de pasta in ruim kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking.
    Laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Doe de olijfolie, knoflook, tomaten en basilicum in een kom en roer goed.
    Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg de pasta toe en schep alles goed om zodat de pasta goed omhuld is met de saus.

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch Vegan

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept