Panini met gerookte zalm en geitenkaas
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.

Bereiding

Kook

Deel dit recept

Categorie: Croque, Panini Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

4 Pannini broodjes
4 el verse Groene Pesto
100 g Gerookte zalm
150 g Verse Geitenkaas
8 Kerstomaten
1 Bosui, in ringetjes
8 blaadjes Basilicum

Panini met gerookte zalm en geitenkaas Aanwijzingen

  1. Snijd de paninni (stokbrood, focaccia of ciabatta) open.
  2. Bestrijk de ene helft dun met pesto en beleg de onderkanten met geitenkaas, zalm en tomaat.
  3. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper over.
  4. Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop.
  5. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.

Recept notities

Als je geen panini broodjes hebt kan je stockbrood, ciabatta, zuurdesem brood of bruin brood ook perfect gebruiken.

Voedingsfeiten

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept