Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
 Dit recept kan je als hapje eten maar ook als dessert.
 

Deel dit recept

Categorie: Hapjes & Tapas Desserts
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

2 blaadjes(s) Gelatine

Panna Cotta van geitenkaas met vijg en walnoot Aanwijzingen

    Week de gelatineblaadjes 5 min. in koud water.
     
    Hak de walnoten grof, hou er 4 apart.
    Doe de gehakte walnoten onderaan in de glaasjes.
     
    Breng de room op een matig vuur aan de kook.
    Roer er de geitenkaas door en kruid met peper en zout.
     
    Haal van het vuur en roer er de gelatineblaadjes door.
     
    Schenk de panna cotta in de glaasjes.
     
    Snij de verse vijgen in  kwartjes.
    Werk de glaasjes af met de vijgen , honing hele walnoot en basilicum.
     

Recept notities

 
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

KCal: 327 kcal

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept