Pasta met paprika pesto en geitenkaas
Heel gemakkelijk
Goedkoop
 Vegetarische gerecht met volkoren spirelli pasta, paprika, pesto en verse geitenkaas.

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Vegetarisch Lunch
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

450 g Spirelli, volkoren
1 Gele Paprika
1 Rode Paprika
Peper en zout
Italiaanse kruiden
Pesto
200 g Verse Geitenkaas
15 cl Room
1 el Olijfolie
1 handvol Rucola

Pasta met paprika pesto en geitenkaas Aanwijzingen

    Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
     
    Verhit intussen de olijfolie in een pan. Voeg de paprika's (in blokjes) toe.
    Roerbak kort en kruid met peper en zout.
     
    Giet de pasta af en meng met de paprika's.
    Meng er geitenkaas onder (hou wat over om er over te brokkelen).
    Meng het scheutje room eronder.
     
    Haal van het vuur en meng met de geitenkaas (in blokjes) en de pesto.
     
    Werk af met de rucola.

Voedingsfeiten

vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept