Pasta met worst roquefort en rucola
Gemakkelijk
Vrij goedkoop
Een pasta met Blauwe kaas, moet je proberen als je blauwe kaas lust. Dit is de smaakmaker in dit gericht met de worst en kerstomaten heerlijk.
 
 

Deel dit recept

Categorie: Hoofdgerechten Pasta's Hans @ DeKookbijbel.be
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

500 gh Pasta Penne (Spelt)
3 Worsten
150 g Roquefort Kaas
25 cl Room
250 g Trostomaten
1 teentje(s) Knoflook
1 Ui, gesnipperd
Rucola
Peper en Zout
Parmezaanse kaas, geschaafd

Pasta met worst roquefort en rucola Aanwijzingen

    Kook de pasta beetgaar zoals omschreven staat op de verpakking. 
     
    Snij het vel van de worst open maak balletjes van het gehakt.
     
    Fruiit de ui en de knoflook in een pan/
    Voeg de balletjes toe.
    Als de balltjes gaar zijn doe de room in de pan.
     
    Laat de kaas erin smelten.
    Kruid met peper en zout.
    Voeg op het laatste de tomaten toe.
     
    Meng er de pasta onder.
     
    Doe in kommen.
     
    Werk af met rucola en kaasschilfers.
     
     

Recept notities

 
 

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept