Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta
Heel gemakkelijk
Goedkoop

Een lekkere pastasalade met een tomatenpesto, olijven en blokjes feta kaas.

 

 

Deel dit recept

Categorie: Pasta's Salades Vegetarisch Lunch Jeroen Meus
Seizoenen
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Salade

600 g Pasta
80 g Zwarte Olijven
80 g Feta blokjes
10 blaadje(s) Basilicum
2 takjes verse Oregano

De Pesto

12 stuk(s) Zongedroogde Tomaten
20 g Pijnboompitten
10 blaadje(s) Basilicum
30 g Parmezaan
1 el Tomatenpuree
Peper en zout
scheutje(s) Balsamico Azijn

Pastaslaatje met tomatenpesto olijven en feta Aanwijzingen

    • Kook de pasta al dente en giet hem af.
    • Koel hem af onder koud water en besprenkel met een beetje olijfolie.
    • Mix alle ingrediënten van de pesto en meng die onder de pasta.
    • Hak de zwarte olijven grof en meng die onder de pasta.
    • Pluk de blaadjes oregano en snij die fijn.
    • Meng ze samen met de basilicum onder de pasta.
    • Verwijder de stengeltjes van de rucola en meng de blaadjes ook voorzichtig onder de pasta.
    • Schik alles in een diep bord en werk af met enkele blokjes feta.
     

Recept notities

 Bron : VTM
 

Voedingsfeiten

dieet vegetarisch

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept