Quesadilla van kip chorizo en paprika
Gemakkelijk
Vrij goedkoop

Lekker gevuld quesadilla's, comfortfood voor het weekend achter de TV.

Deel dit recept

Categorie: Kip Varkensvlees Hans @ DeKookbijbel.be Lunch
Seizoenen
Keuken type Tex Mex
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

8 Tortilla's (of 16 kleine)
2 Kippenborst filets
150 g Chorizo
2 Rode Paprika
1 Ui
Pijpajuin
1 el Mexicaanse kruiden
100 g Cheddar
Jalapenos (naar keuze)

Quesadilla van kip chorizo en paprika Aanwijzingen

  1. Snij de kippenborst in reepjes. Meng ze met Mexicaanse kruiden en zet even opzij.
  2. Snij de paprika en ui in reepjes, de tomaat in blokjes en de pijpajuin.
  3. Bak de chorizo aan en zet even opzij.
  4. Bak de kip, een deel van de pijpajuintjes, ui en paprika in de pan van de chorizo.
  5. Beleg een tortilla met kip, chorizo, tomatenblokjes, pijpajuin, jalapenos en cheddar.
  6. Bedek met een andere tortilla en bak langs beide kanten aan in een pan.
  7. Smakelijk!
  8.  

Recept notities

Mexicaanse 'Guacamole' kruiden van Les Senteurs Du Soleil

Voedingsfeiten

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept