Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie
Gemakkelijk
Vrij duur
 Een heerlijke lunch in bokaal met Noordzeegarnaaltjes.

Deel dit recept

Categorie: Lunch Grijze Noordzeegarnalen
Seizoenen
Keuken type Belgisch
Tags:

Ingrediënten

Voor 4 Personen

Ingrediënten

250 g Noordzeegarnale, ongepeld
8 Witte asperges
Bieslook
80 g Boter
Foelie

Zeebrugse garnalen met asperges roerei bieslook en hazelnootboter met foelie Aanwijzingen

  1.  Asperges schillen en gaarkoken in licht gezouten water
  2. Afkoelen in ijswater en in vier stukken snijden.
  3. Eieren 3 min. koken
  4. Pellen en pletten en kruiden met foelie, peper en zout.
  5. De boter samen met de foelie laten doorkoken tot ze lichtjes bruin wordt en ze dan zeven.
  6. In een bokaal onderaan de asperges leggen, ze overgieten met de boter en afwerken met de eieren en de bieslook.
  7. De bokaal afsluiten en koel bewaren tot serveren.
  8. Voor het serveren royaal garnaaltjes overstrooien.

Voedingsfeiten

dieet

Per portie

Plaats als eerste een recensie

Deel dit recept