Bladeren per categorie

Ontdek onze meest gewaardeerde recepten!

Hamburgers (zelf maken)
Hamburgers (zelf maken)
Hamburger, weinigen die het niet lusten. Dit is echt het simpelste recept.
Categorie: Rundvlees BBQ
Keuken type Amerikaans
Zalm met béarnaisesaus en garnalen
Zalm met béarnaisesaus en garnalen
Een verse zalmmoot op de BBQ met heerlijke béairnaise.  
Categorie: Hoofdgerechten Zalm BBQ
Keuken type Frans
Pistou
Pistou
De Franse versie van pesto. 
Categorie: Giovanni Oosters Tapenade, Pesto, Dips
Keuken type Frans
Klassieke pesto
Klassieke pesto
Recept voor een klassieke pesto.
Categorie: Tapenade, Pesto, Dips Viviane Veheyen
Keuken type Italiaans
Pasta Putanesca
Pasta Putanesca
Pasta alla Putanesca, simpel snel en lekker. 
Categorie: Hoofdgerechten Pasta Ansjovis Lunch Jeroen Meus
Keuken type Italiaans
Zwaardvis met compote van aubergines en paprika's
Zwaardvis met compote van aubergines en paprika's
Lekkere zwaardvis op de BBQ met een zuiderse compote erbij.  
Categorie: Hoofdgerechten Zwaardvis BBQ
Keuken type Frans
Carré van melklam, puree van erwtjes, asperges en croque van appel met buikspek
Carré van melklam, puree van erwtjes, asperges en croque van appel met buikspek
Een heerlijk recept met zacht melklam, Belgische asperges en appel.
 
 
Categorie: Hoofdgerechten Lamsvlees Frank Theunen
Keuken type Frans
Seizoenen:  Lente
Ketjab, gember marinade
Ketjab, gember marinade
Chinese marinade, lekker bij kippenvleugels, eendenborstreepjes, ...
Categorie: Marinade Jeroen Meus
Keuken type Chinees
Pompelmoesdressing
Pompelmoesdressing
 Een fris zurige dressing van pompelmoes.
 
Categorie: Dressing
Pesto van zongedroogde tomaten
Pesto van zongedroogde tomaten
Heerlijke pesto met verse pasta.
 
 
Categorie: Tapenade, Pesto, Dips
Pastei van jong konijn met marjolein
Pastei van jong konijn met marjolein
Dit recept van Pierre Wynants is van "boudin blanc à l'a façon de papa Wynants". Het recept gebaseerd op de boudins van papa Wynants, maar omdat boudins (met vel) moeilijk te maken oor huiskoks is...
Categorie: Voorgerechten Konijn
Keuken type Frans
Moelleux van chocolade
Moelleux van chocolade
Een moelleux van chocolade of mi-cuit au chocolat is een klassiek nagerecht. Het gebakje ziet er langs buiten uit als een cakeje, maar is vanbinnen zacht en lopend. Dit is een heerlijk gerechtje...
Categorie: Desserts Oven Peter Goosens Chocolade dessert Chocolade gebak
Keuken type Frans
Gele pikante pesto
Gele pikante pesto
Een iets specialere pesto.
Categorie: Tapenade, Pesto, Dips Viviane Veheyen

Nieuwste recepten

Pizza Chorizo Mozza
Gemakkelijk 

Description:
Spicy Chorizo pizza baked in the BBQ.

Read more

Kip, spek in een romige Jalapeno saus met rijst
Gemakkelijk 

Description:
Heerlijke Mexicaans getinte ovenschotel met kip, spek, groentjes en Jalapenos.

Read more

Spaghetti met Scampi's en Toscaanse knoflooksaus
Gemakkelijk 

Description:
Lekker pasta gerecht met scampi, spinazie en zongedroogde tomaatjes.

Read more

Gegratineerde lamsballetjes met orzo, paprika en...
Gemakkelijk 

Description:
 Grieks geïnspireerd recept met lamsvlees en orzo.

Read more

Nacho Schotel, comfort food
Gemakkelijk 

Description:
Hot and spicy comfort food. Heerlijke schotel om te delen. 

Read more

Pasta met artisjok en feta
Gemakkelijk 

Description:
Simpele pasta met tomaat, artisjok, olijven en feta.

Read more

Dürüm met köfte
Gemakkelijk 

Description:
Een dürüm recht uit Brussel met zelfgemaakte köfte en super veel kruiden.

Read more

Pikante barbecuesaus Giovani
Heel gemakkelijk 

Description:
   

Read more

Yoghurt-muntsaus
Heel gemakkelijk 

Description:
Als je bij de barbecue een gewone Romeinse salade serveert is onderstaande dressing een gezond alternatief voor mayonaise.  

Read more

Luikse siroop-balsamico marinade
Heel gemakkelijk 

Description:
Een lekkere marinade voor rundsvlees zoals entrecôte, steak,... pittig.  

Read more