De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
Is meer dan spaghetti
Pasta
Belgische bieren, andere bieren, wijnen , frisdranken en nog veel meer.
Drank
Een op en top Italiaanse burger met rucola, basilicum, gegrilde courgettes en parmezaanse kaas. Heerlijk op een kraakvers ciabatta-broodje.
Heerlijke panini met verse geitenkaas en zacht greookte zalm.
Quesadilla een beetje een croque monsieur.
Vitello-Tonnato, de Italiaanse klassiekr van kalfsvlees en tonijnsaus is iedereen wel bekend. We maken heirvna een hamburger van kalfsgehakt met de tonijnsaus.
Pappardelle pasta met paprika, courgette, kip, chorizo rode ui, ... super lekker pasta gerechtje met wat pittige chili.
Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.
Verrassende broodje Merguez met zelfgemaakte Coleslaw. Lekker pittig met Sambal.
Een heerlijk simpele pasta, waar je steeds je eigen touch kan aangeven.
Contacteer ons
Facebook
Twitter