De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
Is meer dan spaghetti
Pasta
Belgische bieren, andere bieren, wijnen , frisdranken en nog veel meer.
Drank
Ricotta is een weikaas die wordt gemaakt van het vocht dat uit het stremsel komt tijdens het kaasmaakproces. Het bevat nauwelijks vet en zout.
Een lasagne met verschillende grieten, zoals courgette, champignons, tomaat, ... afgewerkt met mozzarella en parmezaan.
Gnocchi, met een pittige tomatensausje.
Oreccchiette, oortjes, met een eenvoudige tomatensaus en basilcium.
Penne, voorjaargroentjes en ricotta, een receptje op weg naar de zomer.
Heerlijke venkel gekarameliseerd met fettucine pasta en artisjok-citroensaus.
Een frittata met pasta en aardappel, verse tijm en kerstomaatjes.
Een stevige salade met feta.
Een vegetarische Paella met heel wat groentjes en hartige feta.
Vegetarische lasagne van spinazie en heerlijke cottage cheese.
Een verassende salade van geitenkaas en nectarines.
Contacteer ons
Facebook
Twitter