De Belgische trots. Hoe, wat, recepten...
Is meer dan spaghetti
Pasta
Belgische bieren, andere bieren, wijnen , frisdranken en nog veel meer.
Drank
Deze versie is net zo romig en knapperig als de welbekende tompouce, maar dan hartig. Een kunstwerkje.
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.
Een hamburger gemaakt van ewaardvis met een pittige salsa.
Zeeduivel, lelijke vis, maar zo lekker.
Tarvot een heerlijk stukje vis met een pompoensausje en Gordon Fien Gold bier.
Luxe gerechtje met zeebaars en nieroogkreeftjes met een schaaldierensaus en jasmijn rijst.
Zalm met een verrassende saus op basis van sinaasappel.
Zalm filet met een saausje op basis kappetjes, lichtjes zurig.
Heerlijke asperges met gerookte zalm en Dijonaise ipv de klassieke
Verse zalm met een heerlijk dressing van Gorgonzola
Heerlijk stukje zalm met currysaus en rijst.
Contacteer ons
Facebook
Twitter