Een echte steak tartaar zoals hij moet worden gemaakt.
Voor dit gerecht heb je een uiterst scherp mes nodig!
Een verassende salade van geitenkaas en nectarines.
Couscous, het nationale gerecht van Marokko, wordt gemaakt van harde tarwe en kan als alternatief voor rijst gebruikt worden.
Eenvoudige Scampi salade, lekker pittig.
Een recept van het eiland Kalimantan.
Saffraanaïoli met Belgische saffraan.
Een klassieker, scampi pikant.
Spaghettini pasta met eekhoorntjesbrood, romm en parmezaan, lekker eenvoudig
Een heerlijke Itaaliaanse maaltijdsoep, met chorizo, zeevruchten en gnochetti.
Spaghettini, tijgergarnalen, vele groentjes, een vleugje citroen, lekker fris.
Heerlijk gekruide kipfilets met cajun, guacamole tomaat en salade
Heerlijk soepje van paprika, tomaat, knoflook en mozzarella.
Scampi pikant 'Diabolique' naar idee van Jeroen Meus.
Een lekker gezond slaatje van verschillende groeten en fruit. Een vitamine bommetje.
Een fusion gerecht, Oosters en TexMex vinden elkaar in dit gerecht met scampi, chili, rode bonen en kokosmelk.
Scampi in een verrassend maar eenvoudig sausje.
Heerlijke malse savourette met witloof, spruitjes, raap, bloemkool en een portosausje.
Heerlijk gebakken scampi in rode curry kokossaus met paprika.
Contacteer ons
Facebook
Twitter
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.