Hasselback courgette met pesto cheddar en spinata(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Main course Pork Hans @ DeKookbijbel.be Oven Ariane @ DeKookbijbel |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 grote Courgettes |
1 Rode Ui |
100 g Pesto |
150 g Cheddar, geraspt |
Zout en peper |
100 g Spinata |
Olijfolie |
500 g verse Tagliatelle |
Hasselback courgette met pesto cheddar en spinata Directions
Spoel de courgettes en maak om de 0,5 cm insnijdingen tot op 1 cm van de onderkant.
Leg de courgettes in een ovenschaal.
Wrijf de insnijdingen in met de pesto.
Vul de insnijdingen met plakjes spinata en gemalen cheddar.
Kruid goed met peper en zout.
Zet de ovenschaal 35 à 45 minuten in de oven op 160°C
Kook de pasta volgens de instruties op de verpakking.
Giet af.
Meng er pesto onder en blokjes courgette van de uitsnijdingen.
Meng er olijfolie onder.
Kruid met peper en zout.
Serveer de courgette met de pasta.
Recipe notes
Je kan de spinata vervangen door chorizo.
Naar idee van LibelleLekker