Bagel op z'n Grieks(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Super easy
Fairly cheap
Amerikaanse bagel heerlijk belegd met Philadelphia verse kaas, tomaat, ham, olijf, paprilka en tomaat.
Gallery
Category: | Sandwiches Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
8 Bagel's New York Bakery |
1/2 Rode Paprika |
150 g Feta blokjes (in olie) |
2 Tomaten |
10 Groene Olijven |
1 snede(s) Ham, +/- 1 cm dik |
150 g Philadelphia |
Bagel op z'n Grieks Directions
- Spoel de paprika.
Verwijder zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij hem in reepjes.
Pel en snipper de ui.
Snij de ham in blokjes.
Snij de olijven in schijfjes.
Meng alles goed door elkaar.
Meng er de Feta blokjes onder. - Snij de tomaten in plakjes.
- Snij de bagel's door en rooster beide helften.
- Smeer de onderste helft in met Philadelphia.
- Leg er schijfjes tomaat op.
- Beleg met paprikamengsel.
- Leg er sla op en leg bovenstende deel van de bagel erop.
Recipe notes
Deze Bagel's zijn te koop in Delhaize.
Nutrition facts
diet
Per Serving