Aspergesoep met zalm
Easy
Fairly cheap

Een heerlijk soepje van asprges, afgewerkt met gerookte zalm.

Share This Recipe

Category: Soup Salmon Peter Van Asbroeck
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

1/2 L Kippenbouillon
1 kg Witte Asperges
1 Ui
1 Prei
1 Wit van Prei
1/2 L oom
Peper en zout
3 plakje(s) Gerookte Zalm
Salie
Boter

Aspergesoep met zalm Directions

  1. Snijd de ui, selder en prei in kleine stukken.
    Stoof ze in een pan met boter.
    Snijd de (ongeschilde) asperges in stukken en voeg ze bij de groenten.
    Giet de kippenbouillon erbij zodra de groenten glazig zijn.
    Laat gedurende 10 min. goed koken, tot de groenten gaar zijn.
  2. Mix de soep en zeef.
    Voeg de room toe en laat nog 10 min. koken.
    Breng op smaak met peper en zout.
  3. Werk af met fijngesnipperde gerookte zalm en de gesnipperde salie.
    Versier met een blaadje citroenmelisse.
    Dien onmiddelijk op.

Recipe notes

Bron : Dag Allemaal

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe