Brushetta met tomatenpesto
Super easy
Cheap

Een heerlijke italiaanse bruchetta als tapa of als voorgerechtje voor een italiaanse menu.

 

Share This Recipe

Category: Snacks & Tapas Viviane Veheyen
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

50 g Zongedroogde Tomaten
20 g Pijnboompitten
1 teentje(s) Knoflook, geperst
50 g oude Parmezaanse kas
1 dl Olijfolie
1 snuifje(s) grof Zeezout
Zwate peper van de molen
1 stuk(s) Ciabatta

Brushetta met tomatenpesto Directions

    • Doe alle ingrediënten vooraf in een kom (eventueel deze van een keukenmachine) en mix. Kruid met peper en zout.
    • Snijdt de ciabatta in plakken en toast licht onder de oven grill.
    • Laat wat afkoelen en beleg met de pesto.
    • Je kan ook brood en pesto apart serveren.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

vegetarian Vegan

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe