Caesersalade met witloof
Super easy
Cheap
 Een Belgische variante op de Ceasar salad. Dit is een vegetarische recept. Maar je kan er kip aan toevoegen.
 
Prep

Share This Recipe

Category: Salads Vegetarian Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

4 stronkje(s) Witloof
1 krop(pen) Romeinse sla
1 teentje Knoflook
12 Appelkappers
50 g Parmezaanschilfers
30 g Parmezaan, geraspt

Caesersalade met witloof Directions

    Kook de eieren half hard.
    Pel en halveer ze.
     
    Maak de blaadjes los van het witloof.
    Snij de Romeinse sla in reepjes.
     
    Meng de mayonaise met geperste look, de geraspte parmezaan, peper en zout.
     
    Meng de Romeinse sla en het witloof met de dressing.
     
    Serveer de salade met het ei, de parmezaanschilfers, appelkappertjes en croutons.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

Kcal: 407 kcal

Be the first to post a review

Share This Recipe