Couscousbowl met avocado buffelburrata en een eitje
Super easy
Fairly cheap

Vegetarisch gerechtje van couscous, Burrata en een eitje met kerstomaatjes uit de oven

Cook

Share This Recipe

Category: Vegetarian Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

1 Sjalot
1 teentje(s) Knoflook
1 el Munt, fijngehakt
200 g Kertomaten trosjes
250 g Spinazie
2 Avocado's
2 bol(len) Burrata van buffel
4 Eieren
4 el Yoghurt Griekse wijze
1/2 tl Nootmuskaat
Olijfolie
Zout en peper

Couscousbowl met avocado buffelburrata en een eitje Directions

    Verwarm de oven voor op 200°C.
     
    Leg kerstomaten in een ovenschaal en druppel er olijfolie over.
    Kruid met peper en zout.
    Zet 12 min. in de oven.
     
    Kook de eieren in 6 min. halfzacht.
    Spoel onder koud water, pel en halveer.
     
    Bereid de couscous zoals aangegeven op de verpakking.
     
    Bak de gesnipperde sjalot met de knoflook glazig in olijfolie.
    Schep samen met de munt onder de couscous.
    Kruid met peper en zout.
     
    Laat de spinazie in delen slinken in olijfolie.
    Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
     
    Snij de avovado's en burrata in plakjes.
     
    Verdeel de ingrediënten over 4 bowls.
    Werk af met yoghurt, wat olijfolie en peper en zout.

Recipe notes

 Bron : Lidl.be

Nutrition facts

diet vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe