Croque met gorgonzola walnoten perzik en basilicum
Easy
Cheap
Een lekker waldkorn broodje met pittige Gorgonzola kaas.
 
 

Share This Recipe

Category: Croque,Panini Lunch Jeroen Meus
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

8 sneetjes Waldkorn brood
2 Perzik
200 ml Water
200 g Suiker
10 Walnoten
8 schijfjes Gorgonzola
8 blaadjes Basilicum

Croque met gorgonzola walnoten perzik en basilicum Directions

    • Kook de suiker en het water op en gaar er kort de perziken in.
    • Haal de perziken uit het water en laat ze afkoelen.
    • Schil de perziken daarna en snij ze in plakjes.
    • Snij de korstjes van de sneetjes brood en bedek ze met de perziken.
    • Maal in de blender de walnoten en strooi ze op de perziken.
    • Leg er twee blaadjes basilicum op en eindig met de schijfjes gorgonzola.
    • Leg er terug een sneetje brood op en grill ze in het croque-monsieur machine.
     

Recipe notes

 Bron : VTM
 

Be the first to post a review

Share This Recipe