Eigenzinnige salade Niçoise
Category: | Salads Lunch Tuna |
Seasons | Summer |
Cuisine Type | Fusion |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 stuks Tonijn steaks |
1 el Sojasaus |
Koriander |
4 Kwarteleitjes |
400 g Boontjes |
1 takje(s) Bonenkruid |
16 kerstomaatje(s) Tomaatjes |
Vinaigrette |
Eigenzinnige salade Niçoise Directions
- Snij de tonijn in dikke repen, bestrooi ze met peper en zout en bak rondom aan in de olijfolie.
- Wrijf de gebakken tonijn in met sojasaus, haal door de koriander en draai het geheel in folie. Span zeer goed aan. Leg de ingepakte tonijn 24u in de koelkast zodat de smaken zich kunnen vermengen.
- Kook de kwarteleitjes 3 min. in ruim water. Laat schrikken in koud water, pel en zet in de koelkast.
- Kook de boontjes beetgaar in water met een takje bonenkruid. Laat schrikken in koud water.
- Verdeel de boontjes over de borden.
Snij de kwarteleitjes in twee en verdeel over de boontjes, samen met de tomaatjes. - Haal de tonijn uit de folie. Snij met een scherp mes plakjes van de tonijn en verdeel over de borden.
- Werk af met peterselie en besprenkel met de dressing.
Nutrition facts
diet
Per Serving