Fajita's met kip(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Easy
Fairly cheap
Fajita's gevuld met kippenreepjes gemarineerd in Mexicaanse kruiden en gebakken met paprika en ui. Hierbij zelfgemaakt guacamole, olijfjes en zure room.
Prep
Cook
Wait
1h
Gallery
Category: | Main course Chicken Hans @ DeKookbijbel.be |
Seasons | |
Cuisine Type | Mexican |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
3 Kippenborst filets |
2 Paprika's (Geel, rood, ...) |
1 Rode Ui |
Guacamole |
Zure Room |
Maïs |
Groene Olijven in schijfjes |
Jalapenos |
--- Marinade ---
1 tl Komijnpoeder |
1 tl Korianderzaad |
Habanero saus (van Tabasco of andere) |
1 el Santa Maria Burrito kruiden |
1 tol Olie (Arachide, olijfolie, ...) |
Fajita's met kip Directions
Snij de kip in blokjes.
Meng met de ingrediënten voor de marinade.
Zet afgedekt weg in de koelkast voor een uurtje.
Snij de ui en de paprika in slierten.
Snij de olijven in schijfjes.
Bak de kip aan in een hete pan.
Voeg de paprika's en ui toe.
Dien op met de tortilla's.
Site dishes, guacaomie, de jalapenos, maiïs, zure room.
Laat iedereen zelfs zijn fajita vullen.
Recipe notes
Verwarm de tortilla's, dat maakt ze soepeler.
Guacmole recepjtes vind je ook op de site. Onder sauzen, dip
Nutrition facts
diet
Per Serving