Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen
Fairly difficult
Fairly expensive
Een luxe gerecht met topproducten uit Brlgië, hoppescheuten en grijze garnalen. Heerlijke combinatie.

Share This Recipe

Category: Appetizer Jeroen Meus Grey North Sea shrimps
Seasons
Cuisine Type Belgian

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

3 Eieren
1 dl Room
1/2 Citroen
Scheutje Xerex azijn
100 g gepelde Grijze Garnalen
g Hoppescheuten

Hoppescheuten met roerei en grijze garnalen Directions

    • Verwijder het houterig deeltje van de hoppescheuten.
    • Spoel ze en dep ze droog en bak ze kort aan in boter.
    • Kruid af met peper en zout.
    • Klop de eieren met de room los.
    • Bak het geheel al roerend in de boter.
    • Kruid met peper en zout, citroensap en een beetje azijn.
    • Schik in het midden op het bord met de hoppescheuten en strooi de garnaaltjes rondom.

Recipe notes

 

Be the first to post a review

Share This Recipe