Kalkoen met brocoli en mosterd(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Category: | Main course Turkey Hans @ DeKookbijbel.be |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
250 g Kalkoenfiltes, in blokjes |
Zout en peper |
1 tl Tijm |
1 el Olie |
350 g Broccoli, roosjes, strinkjes in plakjes |
1 1/4 dl Room |
1 el grove Mosterd (F. Tierentyn of De Ster) |
1 tl Maïzena |
1 tl Suiker |
Kalkoen met brocoli en mosterd Directions
- Bestrooi de kalkoen met zout, peper en tijm.
- Verhit de olie in een wok, roerbak het vlees ± 5 minuten en schep het op een bord.
- Roerbak de broccolistronkjes ± 3 minuten in het bakvet.
- Voeg de roosjes toe en roerbak nog ± 3 minuten.
- Roer de room, de mosterd, de maïzena en de suiker door elkaar en schep dit samen met de kalkoen door de broccoli.
- Verhit het geheel al roerend nog ± 2 minuten en breng op smaak met zout en peper.
- Lekker met rijst.
Recipe notes
Nutrition facts
diet
Per Serving