Lasagne met Balletjes
Easy
Fairly cheap

Lasagne met balletjes, ricotta, mozzarella, grana padano in de oven.

 
Prep

Cook

Wait

1h

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Pork
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

500 g Gehakt
18 Lasagnevellen (Bertagni)
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
2 bol(len) Mozzarella
1 fles(sen) Tomatenpassata
2 el Broodkruim
150 g Ricotta
Grana Padano, geraspt
Olijfolie
Peper en zout

Lasagne met Balletjes Directions

  1.  Pel en snipper de ui. Verhit olijfolie in een pan en fruit de ui. Verdeel het gehakt in twee hoopjes. Voeg de helft van het gehakt toe aan de ui en bak rul.
  2. Doe de tomatenpassata bij het vlees.
  3. Meng de ricotta met wat room peper en zout en voeg er Grana Padano aan toe naar smaak.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Doe een schep van de tomatensaus in een ovenschaal, beleg met een lasagnevel, een laagje saus, ricotta mengsel en de blokjes mozzarella. Herhaal tot alle ingrediënten op zijn. Eindig met een laagje ricotta, mozzarella stukjes, leg er blaadjes basilcum op en bestrooi met geraspte Grana Padano.
  6.  

Recipe notes

 

 

Be the first to post a review

Share This Recipe