Pasta chili kerstomaat courgette pancetta
Easy
Fairly cheap
 
 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Pork Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Pasta Chilli
1 Ui
1/2 Courgette 20
20 stuks Kerstomaten
12 sneetje(s) Pancetta
1 blik Kerstomatensaus
Tabasco of andere hotsauce
Peper en zout
100 g Pecorino, geraspt
2 handvol Rucola
1 hanfvol Pijnboompitten
Olijfolie

Pasta chili kerstomaat courgette pancetta Directions

    Snij de ui in halve ringen
    Snij de kerstomaten in twee
    Snij de courgette in blokjes
     
    Bak de pancetta in een pan krokant
     
    Stoof de ui in de pan van de pancetta
    Voeg de courgette toe
    Pers de look uit
     
    Voeg na een 5-tal minuutjes de kerstomaatjes uit blik toe.
    Doe enkele druppels Tabasco erbij.
    Kruid met peper en zout.
     
    Meng er de kerstomaatjes onder.
    Doe er wat pecorino bij.
     
    Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
    Giet af.
     
    Dien de pasta op met saus, pecorino, rucola, pijnboompitten en pancetta.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

diet

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe