Pikante barbecuesaus Giovani(Featured Chef Giovanni Oosters)
Category: | Giovanni Oosters Cold sauce |
Seasons | Summer |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
BBQ saus
1 Ui, fijngesneden |
2 teentjes Knoflook |
2 em Druivenpitolie |
4 el Ketchup |
1 el Graanmosterd |
1 tl Gemberpoeder |
1 tl Chilipoeder |
2 el Bastardsuiker |
1 el Xeresazijn of Sherry |
1 el Sinaasappelsap |
1 el Limoensap |
Pikante barbecuesaus Giovani Directions
- 1 fijngesneden ui, 2 teentjes look in 2 eetl druivenpitolie zachtjes aanstoven.
- 4 el ketchup, 1 el graanmosterd, 1 tl gemberpoeder, 2 tl chilipoeder, 2 el basterdsuiker, 1 el xeresazijn, 2 el appelsiensap en 1 el limoensap gedurende 15 min samen met de ui en de knoflook laten sudderen.
- Saus na afkoelen op smaak brengen met zout of zoutvervanger.
Recipe notes
Nutrition facts
vegetarian Vegan
Per Serving