Pinda Chocolade Brownies
Easy
Fairly cheap

De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!

Share This Recipe

Category: Bakery Cake Chocolate cake
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Batches

Ingrediënten

4 Eieren
80 g Boter
250 g melk Chocolade
150 g Speltbloem
80 g Pindakaas

Pinda Chocolade Brownies Directions

  1. Smelt de chocolade boven een pannetje heet water.
  2. Doe daar de boter bij en maak er een mooi geheel van.
  3. Klop de eieren op en voeg de pindakaas, chocolade en het meel toe.
  4. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en drizzel er nog pindakaas bovenop.
  5. Doe er wat nootjes op en chocolade chunks... leef je uit ?
  6. Schuif hem de oven in op 175 graden voor 20 minuten.

Recipe notes

Bron : DePindakaasWinkel.nl door @foodbyla_

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

Be the first to post a review

Share This Recipe