Ramen noedelsoep met eend groene asperges en ei
Easy
Fairly cheap
 De aziatische toer op met dit gerect van ramennoedels en eend met asperges.
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Soup Duck
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

24 sneetj(s) Gerookte Eendenborst
8 Groene Asperges
8 Lent-uitjes
4 Eieren
2 zakje(s) Misosoep
Saitaku
5 el Tamarinde
5 el Mirin
400 g Sobanoedels

Ramen noedelsoep met eend groene asperges en ei Directions

    Kook de eieren gaar gedurende 7,5 min en laat afkoelen onder koud stromend water. Pel ze.
     
    Meng de tamari en de mirin en leg er de eieren in.
    Giet er water bij tot ze net onder staan en laat zo 4u marineren in de koelkast. 
     
    Meng de misosoep met 1 ½ l water en breng aan de kook.
     
    Snijd het uiteinde van de asperges en gaar zekort in een pannetje met water.
    Giet af en laat schrikken in ijswater, zodat ze hun mooie groene kleur behouden.
    Snijd overlangs doormidden en dan nog eens in de helft.
     
    Snipper de lenteuitjes.
     
    Haal de eieren uit de marinade en snijd ze doormidden.
     
    Kook de sobanoedels gaar, giet af en verdeel over 4 grote kommen.
     
    Verdeel er de asperges, gerookte eend, misosoep, eieren en lente-uitjes over en serveer meteen.

Nutrition facts

diet

Per Serving

Kcal: 619 kcal
Carbs: 89g
Fat: 15g
Proteins: 29g

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe