Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio
Easy
Fairly cheap
Een lekkere lunch met Tagliatelle, rucola, flinterdun rundsvlees afgewerkt met rucola en pijnnboompitten.
 

Share This Recipe

Category: Main course Pasta Beef Lunch Peter Van Asbroeck
Seasons
Cuisine Type Italian
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

400 g Tagliatelle
2 stuk(s) Rode Ui, in blokjes
1 el Tijm
30 g Pijnboompitten, geroosterd
Balsamico azijn
100 g Parmezaan schilfers
1 handvol Rucola
24 sneetj(s) Carpaccio van rund
Olijfolie

Tagliatelle met gestoofde ui rucola en carpaccio Directions

    • Kook de tagliatelle al dente in gezouten water volgens instructies op de verpakking.
    • Giet af en laat uitlekken.
    • Bak de ui samen met de tijm in olijfolie.
    • Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
    • Laat goed stoven tot het vocht verdamt is en breng op smaak met peper en zout.
    • Meng de uien onder de pasta, samen met de pijnboompitten.
    • Leg er de carpaccio bovenop en strooi er dan rucola en de parmezaan over.
    • Doe er een lepel balsamicoazijn bij.
     

Recipe notes

Bron : Dag Allemaal

Be the first to post a review

Share This Recipe