Wraps met zalm roomkaas en avocado(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Prep
Gallery
Category: | Wraps Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Salmon |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 Wraps / Tortilla |
200 g Gerookte Zalm |
150 g roomkaas, Philadelphia Griekse Wijze |
2 Tomaten |
1 Avocado |
Sla of Ijsbergsla |
Dille |
Platte Peterselie |
Bieslook |
Peper en Zout |
Wraps met zalm roomkaas en avocado Directions
Kruid de roomkaas met peper en zout.
Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
Pak de wraps en leg ze allemaal open neer. Smeer de bovenkant van elke wrap in met de roomkaas.
Strooi nu alle kruiden die je wilt gebruiken over de roomkaas.
Leg hierop de plakken zalm. Verdeel dit netjes over alle 4 de wraps.
Snij de tomaten in plakken en verdeel deze ook over de wraps.
De avocado snij je doormidden, je haalt de grote pit eruit. Vervolgens snij je hem tot de schil in reepjes. Die reepjes kun je er dan met een lepel in één beweging uit de schil halen. Deze gaan ook op de wrap.
Dit maken we af met wat gesneden sla of ijsbergsla.
Dit maken we af met wat gesneden sla of ijsbergsla.
Vouw de onderkant naar binnen en rol de wrap op.
Recipe notes
Als je ze langer bewaart, bijvoorbeeld om mee te nemen als lunch. Vouw dan ook de bovenkant naar binnen voordat je hem oprolt en pak hem daarna met plastic folie strak in. Dan heb je straks een fijne strakke wrap waar niet alles uitvalt.
Nutrition facts
diet
Per Serving
More Details
Website | |
Bron | @SeasonWithLove |