Chocolade Salami
Super easy
Fairly cheap

Heerlijk chocolade salami met Petit-Beurre koekjes en Belgische chocolade.

Prep

Share This Recipe

Category: Bakery Chocolate cake Wim Ballieu
Seasons
Tags:

Ingredients

For 8 Persons

Ingrediënten

75 g Boter
10 g Chocolade, puur
75 g Poedersuiker
1 Ei
1 pak Petit-beurre koekjes

Chocolade Salami Directions

    Laat de boter en de chocolade op een zacht vuurtje smelten tot lauwwarm.
    Meng er de poedersuiker en het ei bij.
  1.  
  2. Breek de koekjes in stukjes en roer ze door het chocolademengsel. Leg een stuk plasticfolie op het werkblad.Lepel  de helft van het mengsel in het midden van de folie.Vouw één kant van de folie over het chocolade-koekjesmengsel en rol verder op.Let wel op dat er geen folie in het midden van de salami terechtkomt.Draai de uiteinden van de folie aan zodat er spanning op de salami komt.
  3. Maak met het resterende mengsel een tweede salami.

    Laat de chocolade salami's opstijven in de koelkast, verwijder nadien de folie en rol de salami's naar wens in poedersuiker of in gehakte pistachenootjes

More Details

Website
Bron Wim Ballieu

Be the first to post a review

Share This Recipe