Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst
Easy
Fairly cheap
Heerlijke smeuïge stoemp met geroosterde bloemkool en boerenworst.

Share This Recipe

Category: Main course Pork
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

600 g bloemige Aardappelen
4 Braadworsten
1 Bloemkool
1 el Bieslook
200 g Cheddar
100 g Roomkaas
Boter
Peper en zout

Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst Directions

    Verwarm de oven voor op 180°C.
    Verdeel de bloemkool in roosjes.
    Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
    Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven. 
     
    Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
    Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.

    Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur.
    Voeg als de worsten bijna gaar zijn nog wat boter toe zodat je wat lekkere saus hebt voor op de puree.
    Serveer met de geroosterde bloemkool.

Be the first to post a review

Share This Recipe