Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop(Featured Chef Delhaize.be)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Desserts Fruit desserts Special desserts |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
100 g Tapioca |
1/2 dl Kokosmelk |
1/2 dl Water |
4 el Violettesiroop |
3 el Rietsuiker |
100 g Frambozen |
Japanse parels met kokosmelk frambozen en violettesiroop Directions
Zet een pannetje op het vuur met de kokosmelk, de rietsuiker en het water.
Breng langzaam aan de kook.
Voeg de tapioca toe en laat ongeveer 20 min pruttelen op een zacht vuur.
Let erop dat de tapioca niet te droog wordt en lekker smeuïg blijft, roer voortdurend.
Giet de lauwe tapioca in glazen en voeg de violettesiroop toe.
Werk af met de frambozen en serveer lauw of koud.
Recipe notes
Nutrition facts
diet vegetarian Vegan
Per Serving
More Details
Website | http://www.delhaize.be |
Bron | Delhaize |