Kaastaart met koffie aroma
Easy
Fairly cheap
 
 
Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Bakery Oven Pie
Seasons
Tags:

Ingredients

For 6 Persons

Ingrediënten

1 vel Bladerdeeeg
1 kopje(s) Sterke Koffie
3 Eieren
100 g fijne Suiker
1 el Tarwebloem
2 el Triple Sec
500 g Volle Plattekaas
Slagroom, voor afwerking

Kaastaart met koffie aroma Directions

    Verwarm de oven voor op 210°C
     
    Leg het kruimeldeeg met het bakpapier in een springvorm.
    Druk de kanten goed aan.
     
    Splits de eieren.
    Klop de eieren goed los en voeg suiker en bloem toe.
     
    Zet en kop sterke koffie.
     
    Voeg deze bij het eimengsel.
    Voeg de triple sec toe.
    Meng het met de plattekaas.
     
    Klop de eiwitten stijf en meng zacht onder het kaasmengsel.
     
    Schep alles in de taartvorm.
    Strijk de bovenkant glad.
     
    Bak een 30 à 35 min. in de vooverwarmde oven.
     
    Laat dan afkoelen.
     
    Haal het uit de springvorm en laat verder afkoelen op een rooster.
     
    Snij in stukken en werk af met slagroom.
     

Recipe notes

 
 

More Details

Website http://www.aldi.be
Bron Aldi

Be the first to post a review

Share This Recipe