Kip groene curry met kokos(Featured Chef Jeroen Meus)
Category: | Main course Chicken Lunch Wok Jeroen Meus |
Seasons | |
Cuisine Type | Thai |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingredienten
1 el Arachideolie |
1 ui, fijngesneden |
1 el Gember, geraspt |
1 stengel(s) Citroengras, fijngehakt |
2 el Groene Currypasta |
3 Limoenblaadjes, fijngesneden |
4 Kipfilets, in 2 gesneden |
6 dl Kokosmelk |
1/2 kop Basilicumblaadjes |
1/2 kop Korianderblaadjes |
6 el Shiitakes, gehakt |
Kip groene curry met kokos Directions
- Verhit de olie en stoof de ui, gember en citroengras aan.
- Voeg kerriepasta en limoenblaadjes toe en bak al roerend nog 2 minuten mee.
- Doe de kip, kokosmelk en shitakes in de pan en laat nog 20 minuten zachtjes koken.
- Voeg basilicum en koriander toe en serveer.