Kip met rode pesto olijven en feta(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Category: | Main course Chicken Oven |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
2 Kippenborst filets |
1 potje(s) Rode Pesto Delhaize |
30 cl Room |
50 g Olijven |
100 g Feta |
Louisiane Cayenne pepper sauce |
300 g Griekse Volkoren Pasta |
Kip met rode pesto olijven en feta Directions
Snij de kippenborsten in blokjes.
Meng de room met de pesto.
Kruid met peper en zout
Voeg er naar eigen goesting iets pikant aan toe.
Vet een ovenschaal in met olijfolie.
Verdeel de kip, feta, olijven over de schotel
Giet er het room-pesto mengsel over.
Zet +/- 30 min. in een oven van 170°C, check eens want niet elke oven is hetzelfde.
Kook ondertussen Griekse pasta.