Macaroni gehakt(Featured Chef Ariane @ DeKookbijbel)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Pasta Lunch |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
300 g Rundsgehakt |
300 g Macaroni, korte |
1 Ui |
2 teentje(s) Knoflook |
2 Prei |
1 Paprika |
3 trostomaten |
4 el Ketchup |
1 tl Tijm |
Geraspte Kaas |
1 tl Basilicum |
1 tl Paprika Poeder |
1 el Spaghettikruiden |
peper en zout |
Macaroni gehakt Directions
- Zet een pan water op en kook de macaroni volgens de bereidingswijze op het pak.
- Snijd de ui, knoflook, prei, paprika en tomaten in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui, knoflook, prei en paprika aan. Voeg na circa 3-4 minuten de tomaten, kruiden en ketchup toe. Laat het geheel circa 10-15 minuten zachtjes pruttelen.
- Bak in een andere pan het gehakt rul en voeg dit daarna toe aan de tomatensaus, net zoals de macaroni. Meng alles goed door elkaar. Schep de macaroni op twee borden en strooi nog wat geraspte kaas en eventueel basilicum over de macaroni.
Recipe notes
Eventueel kan je de saus pureren.
De ketchup vervangen door wat tomatenpuree.