Macaroni gehakt
Super easy
Cheap

Een heerlijk simpele pasta, waar je steeds je eigen touch kan aangeven.

Prep

Cook

Share This Recipe

Category: Pasta Lunch
Seasons
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingrediënten

300 g Rundsgehakt
300 g Macaroni, korte
1 Ui
2 teentje(s) Knoflook
2 Prei
1 Paprika
3 trostomaten
4 el Ketchup
1 tl Tijm
Geraspte Kaas
1 tl Basilicum
1 tl Paprika Poeder
1 el Spaghettikruiden
peper en zout

Macaroni gehakt Directions

  1. Zet een pan water op en kook de macaroni volgens de bereidingswijze op het pak.
  2. Snijd de ui, knoflook, prei, paprika en tomaten in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de ui, knoflook, prei en paprika aan. Voeg na circa 3-4 minuten de tomaten, kruiden en ketchup toe. Laat het geheel circa 10-15 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Bak in een andere pan het gehakt rul en voeg dit daarna toe aan de tomatensaus, net zoals de macaroni. Meng alles goed door elkaar. Schep de macaroni op twee borden en strooi nog wat geraspte kaas en eventueel basilicum over de macaroni.

Recipe notes

Eventueel kan je de saus pureren.

De ketchup vervangen door wat tomatenpuree.

Be the first to post a review

Share This Recipe