Quiche met prei walnoot camembert en lente ui(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Category: | Quiches Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Oven |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
1 vel Bladerdeeg / Kruimeldeeg |
3 stelen Prei |
3 Lente-uien |
2 Eieren |
20 cl Room |
20 cl Melk |
150 g Camembert |
100 g Walnoten |
Peper en Zout |
Quiche met prei walnoot camembert en lente ui Directions
Verwarm de oven voor op 180°C
Haal het deeg uit de koelkast en open de verpakking, laat het deeg rusten terwijl je de vulling klaarmaakt.
Je kan hem reeds in de taartvorm leggen samen met het bakpapier.
Prik er met een vork gaatjes in.
Snij de prei overlangs en dan in halve ringen.
Stoof de prei aan in wat olijfolie.
Kruid met peper en zout.
Doe de eieren, melk en room in een mengkom.
Kruid met peper en zout.
Klop alles goed door elkaar.
Hak de walnoten grof met een mes.
Doe de prei in de taartvorm.
strooi er de noten over.
Snijd de camember in plakken en verdeel over de prei.
Giet het eimengsel erover.
Strooi er de in ringetjes gesneden lente-ui over.
Bak de quiche een 35 tal minuten op 180° (afhangende van de oven)
Check het eimengsel af en toe. Als het gestold is is de quiche goed.
Recipe notes
Serveer eventueel met een rucolaslaatje, walnoten en olijfolie.
More Details
Website | |
Bron | Kookidee |