Vitello Tonnato(Featured Chef 2570)
Easy
Fairly cheap
Een echte klassieker uit de Italiaanse keuken. Dungesneden kalfsvlees met een saus op basis van tonijn.
Category: | Appetizer Veal Tuna |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
600 g kalfslapjes, ultra dun |
200 g Tonijn, in olie |
80 g Maypnaise |
2 Ansjovisjes |
blaadjes Selderij en Laurier |
Vitello Tonnato Directions
- Laat de kalfslapjes in gezouten water, samen met de selderij en laurier gedurende 35 minuten koken.
- Neem het vlees uit de pan en laat het afkoelen. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
- Mix intussen de tonijn met de kappertjes en de ansjovis. Neem het mengsel uit de mengbeker en schep er vervolgens de mayonaise door.
- Verdeel het mayonaisemengsel op een bord en leg er de plakjes kalfsvlees op.