Zuurdesemcroque met guacamole en spek(Featured Chef Hans @ DeKookBijbel)
Gallery
Category: | Croque,Panini Pork Hans @ DeKookbijbel.be Lunch Ariane @ DeKookbijbel |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
8 snede(s) Zuurdesembrood (Delhaize met olijven) |
1 Limoen |
1/2 tl Cayennepeper |
4 plak(ken) Beemster kaas |
2 Avocado's |
1/4 tl Korianderpoeder |
1 teentje Knoflook, geperst |
1 Rode ui |
Peper en Zout |
Zuurdesemcroque met guacamole en spek Directions
Snij de rode ui in ringen.
Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en prak het fijn, sprenkel er 2 eetlepels limoensap over en kruid met peper, zout, knoflook, cayennepeper en korianderpoeder.
Bak het spek krokant in een pan zonder vetstof.
Beleg 4 sneetjes brood met de avocado, leg er de kaas en het gebakken spek op, werk af met rode ui.
Leg er de andere sneetjes zuurdesembrood op en gril de toasts.
More Details
Website | http://www.libelle-lekker.be |
Bron | Libelle Lekker |