Brownies spoken(Featured Chef Tastemade)
Prep
Cook
Gallery
Category: | Bakery Chocolate cake |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
50 g Cacaopoeder |
2 grote Eieren, op kamertemperatuur |
1 tl Vanille extract |
175 g Bloem |
1/2 tl Zout |
1/2 tl Bicarbonaat of Soda |
225 g Basterd Suiker |
175 g ongezouten Boter |
175 ml Melk |
zachte vanille boter creme |
400 g Witte Chocolade, gesmolten |
100 g Pure Chocolade, gesmolten |
Brownies spoken Directions
Verwarm de oven voor op 160°C.
Zet de papierencupcakes klaar of een bakschotel met bakpapier.
Voeg alle droge ingrediënten toe in een grote mengkom en mix op lage snelheid gedurende ongeveer 20 seconden, daarna voeg je de zachte boter toe.
Laat het mengen totdat het tot alle ingrediënten én zijn geworden.
Doe de eieren en de melk in een kom en klop goed los.
Voeg melk / eimengsel toe aan de droge ingrediënten in een langzame stroom terwijl de mixer op laag staat.
Zorg ervoor dat je telkens wanneer je een ingrediënt toevoegt, de kanten van de kom schraapt om er zeker van te zijn dat alles goed mengt.
Voeg de noten toe.
Schep in de cupcake vormpjes, vul 3/4.
Bak ze gedurende een 20 tal minuten.
Om te zien of ze gaar zijn prik erin met een spies, als er geen vochtig deeg meer aanghangt zijn ze goed.
Laat ze volledig afkoelen.
Terwijl ze afkoelen kan je de oogjes en monden maken voor de spookjes. Je kan dit op bakpapier of inox.
Doe de botercrème in een spiotzak en spuit in een draaibeweging op de cupcakes.
Doe er witte chocolade over.
Werk af met de oogjes en mond.
More Details
Website | |
Bron | Tastemade |