Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto(Featured Chef Viviane Verheyen)
Category: | Main course Pasta Lunch Oven Viviane Veheyen |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
4 vel(len) Lasagne, gekookt |
500 g Spinazie |
300 g Ricotta |
1 klontje Boter |
Peper en zout |
Pesto |
Cannelloni met ricotta spinazie en klassieke pesto Directions
- Was en ontsteel de spinazie en laat slinken in wat boter, giet af en koel onmiddelijk af onder koud stromend water.
- Doe de spinazie in een handdoek en wring zo droog mogelijk.
- Meng de uitgewrongen spinazie met de ricotta, kruid af met peper en zout en mix in een kom of keukenmachine.
- Leg een laagje van dit mengsel op elk vel lasagne. Blijf 1cm van de rand en rol de lasagne op.
- Bestrijk de rollen met olijfolie en warm voor opdienen op in een voorverwarmde oven van 160°C (circa 10 minuten) of in de microgolf (750 watt, +/- 4 min.)
Recipe notes
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving