Danette aardbeien tartaar
Super easy
Cheap
 Heerlijk aardbeien dessertje.
 

Share This Recipe

Category: Desserts Fruit desserts
Seasons
Tags:

Ingredients

For 2 Persons

Ingrediënten

500 g Aardbeien
2 potje(s) Danette Vanille
10 cl Suikersiroop
2 Gelatineblaadjes
80 g Witte Chocolade

Danette aardbeien tartaar Directions

    Week de gelatineblaadjes in koud water. 
     
    Was de aardbeien en verwijder de groene kroontjes.
    Snijd ze in kleine blokjes.
    Verdeel de aardbeien over twee kommetjes.
     
    Neem één gelatineblaadje en doe het in de suikersiroop.
    Verwarm daarna in de microgolfoven gedurende 30 seconden
    Giet dit mengsel over 1 van de 2 kommetjes aardbeien en meng voorzichtig.
     
    Verdeel deze aardbeibereiding over vier glazen en laat rusten in de koelkast.
     
    Smelt vervolgens de witte chocolade met een eetlepel Danette en het andere gelatine vel. Wanneer het mengsel homogeen is, voeg de resterende Danette toe.
     
    Verdeel dit mengsel over de 4 glazen met de aardbeibereiding en laat afkoelen in de koelkast gedurende minstens 30 minuten.
     
    Bedek je gekoelde bereiding met de resterende aardbeien en voeg hier nog wat suikersiroop aan toe indien gewenst.
     
    Koel bewaren alvorens op te dienen.
     

Recipe notes

 
 

Nutrition facts

vegetarian

Per Serving

More Details

Website http://www.delhaize.be
Bron Delhaize

Be the first to post a review

Share This Recipe