Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst(Featured Chef Hans @ DeKookbijbel)
Gallery
Category: | Main course Pork |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
600 g bloemige Aardappelen |
4 Braadworsten |
1 Bloemkool |
1 el Bieslook |
200 g Cheddar |
100 g Roomkaas |
Boter |
Peper en zout |
Gegrilde bloemkool stoemp met cheddar en worst Directions
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verdeel de bloemkool in roosjes.
Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven.
Kook de aardappelen gaar in gezouten water.
Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.
Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.
Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur.
Voeg als de worsten bijna gaar zijn nog wat boter toe zodat je wat lekkere saus hebt voor op de puree.
Serveer met de geroosterde bloemkool.