Lamsfilet met peper en pistachenoten
Easy
Fairly expensive
Lamsfilet met een korst van pistachenootjes en witte peper.
 

Share This Recipe

Category: Main course Lamb
Seasons April May June
Cuisine Type French
Tags:

Ingredients

For 4 Persons

Ingredienten

25 g Pistachenootjes
15 g Witte Peperkorrels
5 g gedroogde roze peperkorrels
50 g Broodkruimels of Panko
4 stuk(s) Lamsfilet (+/- 150g st)
1 el grove Mosterd
Spinazie en worteltjes

Lamsfilet met peper en pistachenoten Directions

    • Verwarm de oven op 220°C
    • Doe de pistachenoten en de peperkorrels in een keukenmachine en maal ze grof, of hak de noten en plet ze met de peperkorrels in een vijzel.
    • Doe het mengsel in een ondiepe schaal en meng met het broodkruim.
    • Roer er dan de mosterd en knoflook door. Haal de filets door dit mengsel.
    • Braad het vlees op het rooster  boven een ovenschaal gedurende 15-20 min.
    • Haal het vlees uit de oven, dek af, laat 10 minuten rusten en snij het in plakken.
    • Dien op met de spinazieblaadjes en de worteltjes.
     

Recipe notes

Hier kan je pomme duchesse, kroketjes, ... bij serveren
 
 

Be the first to post a review

Share This Recipe