Linguini met groenten
Category: | Pasta Vegetarian Lunch |
Seasons | |
Cuisine Type | Italian |
Tags: |
Ingredients
For
4
Persons
Ingrediënten
350 g Linguini |
1 grote Courgette(s) |
250 g Boontjes |
1 Boursin, fijne kruiden |
Basilicum |
2 teentje(s) Knoflook |
2 Sjalotten |
Linguini met groenten Directions
- Laat de boontjes 5 min. koken.
- Breng water aan de kook voor de pasta.
- Was de courgette, snijd ze in de lengte in tweeën en daarna nog eens in blokjes van 0.5 à 1cm dik.
- Hak de 2 teentjes look en sjalotjes fijn.
- Fruit gedurende 10 min. de coutgette met de sjalotjes en de look in een beetje olijfolie op een zacht vuurtje (de courgette mag niet bruin kleuren).
- Kruid met zout en peper.
- Kook de pasta.
- Voeg intussen vier eetlepels Boursin Cuisine toe aan de courgette mengeling.
- Voeg op het laatste moment de boontjes toe.
- Schik de uitgelekte pasta op een groot bord en overgiet met saus.
Versier met enkele blaadjes basilicum.
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving