Pinda Chocolade Brownies(Featured Chef @foodbyla_)
Easy
Fairly cheap
De combinatie van chocolade en pindakaas, yummie! Je kan er ook eindeloos mee variëren!
Gallery
Category: | Bakery Cake Chocolate cake |
Seasons | |
Tags: |
Ingredients
For
4
Batches
Ingrediënten
4 Eieren |
80 g Boter |
250 g melk Chocolade |
150 g Speltbloem |
80 g Pindakaas |
Pinda Chocolade Brownies Directions
- Smelt de chocolade boven een pannetje heet water.
- Doe daar de boter bij en maak er een mooi geheel van.
- Klop de eieren op en voeg de pindakaas, chocolade en het meel toe.
- Doe het beslag in een ingevette bakvorm en drizzel er nog pindakaas bovenop.
- Doe er wat nootjes op en chocolade chunks... leef je uit ?
- Schuif hem de oven in op 175 graden voor 20 minuten.
Recipe notes
Bron : DePindakaasWinkel.nl door @foodbyla_
Nutrition facts
vegetarian
Per Serving